Hvorfor HappyMe?

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er basert på en unik og bærekraftig omega-3 kilde fra calamari. Den er spesielt rik på fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen. I tillegg inneholder den de viktige vitaminene D og E.

1 om dagen er nok!

Én gelépute med HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er nok for barn. Den dekker behovet for en daglig dose av den essensielle fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen, som hjernen*, hjertet** og synet*. Produktet er det eneste omega-3 tilskuddet på markedet som inneholder både calamariolje og vitamin E. 

*Dokumentert effekt ved 250mg DHA per døgn
**Dokumentert effekt ved 250mg DHA og EPA per døgn. 

Rett hjem i postkassen!

Vi leverer esken med 45 geléputer rett hjem i postkassen din. Med regelmessige leveranser slipper du å gå tom, og vil alltid ha et ferskt produkt. Enkelt og greit! Vi kan også tilpasse ditt abonnement til å passe din familie, kontakt vår kundeservice her. Vi har ingen bindingstid, og du kan når som helst stoppe eller pause leveransene. 

God fruktsmak og smaksgaranti!

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 har en god smak av appelsin, sitron og jordbær. Barna elsker den, og det gjør mange voksne også! Så sikker er vi på den gode smaken at vi har Smaksgaranti*. Faller ikke HappyMe i smak, får du pengene tilbake. Prøv da vel!

*Garantien gjelder den første forsendelsen, og vi returnerer deg ditt utlegg kr 199, - (én eske) / kr 358, - (to esker). Har du ikke betalt fakturaen enda, slettes orderen. Esken må sendes oss i retur med en tilbakemelding. Kontakt vår hyggelige kundeservice her

Ett trygt og bærekraftig valg!

Calamarine® produsert av blekksprut skiller seg ut som en meget bærekraftig kilde til de sunne, lange omega 3-fettsyrene. Blekkspruten lever i snitt kun 1 år og både vokser og formerer seg raskt, Det gjør den langt mer motstandsdyktig mot presset fra fiske sammenlignet med en rekke andre fiskesorter. HappyMe er sertifisert av Friend of the Sea, noe som innebærer at en uavhengig granskningskomite inspiserer både produktet, fangsten av råstoffet og produksjonen. En Friend of the Sea sertifisering garanterer at produktet er bærekraftig. 

Ler også: Bærekraftig bruk av havets ressurser

Ønsker du også å prøve HappyMe? Bestill i dag fra kun 199, -. Dersom du har flere barn som spiser HappyMe, kan du bestille vårt familieabonnement. Da får du 20% på andre pakke ved hver leveranse.

Les mer og bestill i dag.