Camilla og gutta har testet HappyMe!

Camilla Aastorp Andersen "Treningsfrue" sier "Jeg må ærlig innrømme at selv om det beste hadde vært å få i de fisk 3 ganger i uken, er det ikke alltid vi får det til" Les mer om Camilla og hennes families erfaringer med HappyMe her!

"Jeg har alltid sørget for at gutta har fått i seg omega-3 fra de var bittesmå, og med "godteri" fra HappyMe har det vel aldri være enklere å få i de dette. Norskutviklet produkt med smaken av godis og frukt på en gang!

HappyMe Chewable Calamari er ett nytt norskutviklet omega-3 produkt som ungene synes smaker kjempe godt. Lukter godis og frukt, og det er en enkel måte å få i disse krabatene omega-3 uten å måtte passe på hele tiden! 

Jeg har alltid gitt barna mine omega-3 helt siden de var små. Når de var spebarn var det tran i en engangssprøyte, og selv om det ble klin fungerte det. Omega-3 er viktig for barn i utvikling, spesielt av hjernen. DHA-fettsyrene bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon (dokumentert effekt ved 250mg DHA per døgn). 

Jeg må ærlig innrømme at selv on det beste hadde vært å få i de fisk 3 ganger i uken er det ikke alltid vi får det til. Derfor er et slikt tilskudd midt i blinken selv om jeg absolutt prøver å få i de fet fisk gjennom uka. 

HappyMe inneholder oljen fra calamari som er spesielt rik på omega-3 fettsyren DHA, og kun en gelépute om dagen er nok for å dekke dagsbehovet for dokumentert effekt. I tillegg er produktet uten sukker, frisk på smak og gir heller ingen dårlig ettersmak. Noe som barna mine setter veldig stor pris på for det er ikke alt de digger for å si det sånn. 

Prøv HappyMe du også!

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er ett barnslig godt omega-3 tilskudd! Så sikre er vi på den gode smaken at vi har en smaksgaranti! Bestill i dag fra kun 199, - (u/porto), og dersom barna ikke liker smaken - får du pengene igjen!*

*Garantien gjelder den første forsendelsen, og vi returnerer ditt utlegg kr 199,- (én eske) / kr 358,- (to esker). Har du ikke betalt fakturaen ennå, slettes orderen. Esken må sendes i retur med tilbakemelding. 

Produktet leveres hjem i postkassen så det er utrolig lettvint, og du har ingen bindingstid noe jeg synes er prima. Fordelen er jo at du aldri går tom, og produktet vil alltid holde seg ferskt. 

Barnslig godt, for store og små! Spesielt når vi har funnet på kasteleken - om å gjøre å kaste inn i den andres munn. Skal ikke mer til enn litt konkurranse så er gutta med!"