KK har testet HappyMe: Her er dommen!

I regi av kk.no fikk ti barnefamilier teste HappyMe Chewable Calamari Omega-3 i kk testpilot. Hva ble barnas dom? Les mer og se reaksjonene i videoen.

Smak og konsistens

For denne testen ønsket vi å høre fra familier som har brukt omega-3 kosttilskudd tidligere, men også de som aldri har brukt dette før. Av ti familier som medvirket i denne testen, har hele 7 av ti erfaring fra kosttilskudd tidligere, både tran og andre typer kosttilskudd. 

En kjent problemstilling for mange er at barn ikke ønsker å ta tran eller vitaminer på grunn av smaken, så et viktig element for oss var hva de synes om nettopp smaken og konsistensen. KK.no bad testpilotene gi geléputene poeng basert på deres og barnas opplevelser. 

Når det gjaldt smak scoret HappyMe 7,2 av ti mulige poeng, og konsistensen fikk samme score - 7,2 av ti mulige. KK.no bad videre testpilotene score HappyMe basert på den generelle kvaliteten på produktet, og her fikk det hele 8 av ti mulige poeng. 

SPENNING: Falt HappyMe i smak? Se reaksjonen i videoen øverst i artikkelen.

 En testpilot beskriver hvordan det gikk:

"Barna var kjempe fornøyde, og de er langt fra altetende. Minstemann på 4 er meget kresen på hva han putter i munnen." 

Mia, testpilot

En annen testpilot opplevde at barna var skeptiske med en gang, men endret mening senere. 

"Første gang var barna veldig skeptiske. Syntes ikke noe om det da, men neste dag kom begge barna og spurte om de kunne få en." 

Regine, testpilot

Det var dog noen delte meninger om konsistensen på geléputene. Én testpilot forteller:

"Ett av barna (4-åringen) elsket den og ville ha flere. Storesøster på 7 har problemer med gelekonsistens og likte den egentlig ikke, men klarte å få den i seg likevel." 

Kristine, testpilot

To av testpilotene oppgav at geléputene desverre ikke falt i smak hos barna, og én nevnte at barna hadde vært skuffet over ettersmaken. Men alt i alt syntes flertallet at geléputene smakte godt. 

Da er det godt at HappyMe har smaksgaranti! Faller ikke produktet i smak hos barna, får du pengene tilbake på første leveranse. Du kan lese mer om vår smaksgaranti her!

happyme har smaksgaranti - god smak eller pengene tilbake

Husket barna selv at de skulle få HappyMe?

En utfordring i en travel hverdan er å huske alt man skal gjøre, og å få barna til å ta omega-3 kan noen ganger gå i glemmeboka. Vi spurte testpilotene om barna husker selv at de skal få HappyMe hver dag, og her svarte seks av ti testpiloter ja. 

Vibeke forteller:

"HappyMe er perfekt å ha med småbarn. Vårt barn synes det smaker som godteri, og spør selv etter å få en HappyMe. Perfekt i en travel hverdag hvor man i blant kan glemme å gi." 

Vibeke, testpilot

Noe som skiller HappyMe fra andre lignende produkter er at det for barn er nok å ta ett i stedet for to eller tre omega-3 tillskudd om dagen. 

Barns helse i fokus

Alle testpilotene er opptatt av å ivareta barns helse på best mulig måte. Flere nevner at de forsøker å gi barna et sunt og variert kosthold, og at de sørger for at de holder seg fysisk aktive. Testpilot Mia utdyper:

"Jeg er generellt ganske opptatt av barnas helse, både aktivitet og kosthold, og tenker det er viktig og kunngjøre gode vaner tidlig. Da er det ypperlig hjelp med et omega-3 tilskudd som barna føler er en treat." 

Mia, testpilot

Én gelépute gir rikelige doser av den essensielle fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen som hjernen, hjertet og synet*.

*Dokumentert effekt ved 250mg DHA per døgn. 

Miljøvern og bærekraft

HappyMe er basert på en bærekraftig råvare. Åtte testpiloter synes dette er viktig, og seks testpiloter oppgir også at de snakker med barna sine om miljøvern. 

Les også: Bærekraftig bruk av havets ressurser

Halvparten av testpilotene synes HappyMe skiller seg positivt ut fra andre omega-3-tilskudd for barn. Én testpilot utdyper:

"Den har god smak og konsistens, og pakken virker positiv og spennende for barn." 

Mirjam, testpilot

Konklusjon

Alt i alt var flertallet av testpilotene fra kk.no godt fornøyde med HappyMe Chewable Calamari Omega-3. Syv av ti testpiloter melder at de kommer til å fortsette med HappyMe i framtiden. De samme syv oppgir også at de ville anbefalt HappyMe til andre. 

Totalt sett scoret HappyMe 7,2 av 10 poeng. 

HappyMe test scoreHappyMe scorer 7 av 10 poeng

Ønsker du å bestille HappyMe?

Dersom du ønsker å prøve HappyMe Chewable Calamari Omega-3, så kan du bestille her  for kun 199, - (u/porto). Vi har ingen bindingstid og produktet kommer med smaksgaranti - så dersom du eller barnet ikke liker smaken får du pengene igjen! Prøv da vel!