Funkygine har testet HappyMe

Bloggeren Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand er allergisk mot fisk og skalldyr, og synes det er utfordrende å tilberede nok fisk til barna sine. Nå har hun og familien testet HappyMe.

Du kan lese mer om deres erfaringer under, eller på bloggen hennes her.

«Barnslig godt – for deg som ikke liker tran

Har dere lagt merke til at jeg aldri har lagt ut noen oppskrifter med fisk eller skalldyr?

Det er ikke tilfeldig.

Jeg er nemlig allergisk mot begge deler og reagerer i tillegg på damp og stekeos. Det vil si at det er problematisk for meg å tilbrede fisk til barna. Vi er med andre ord helt avhengige av tran.

Men det er jo ikke bare de med allergi som burde få i seg omega 3. Norske helsemyndigheter anbefaler nemlig daglig inntak av omega 3 til alle.

Og spesielt viktig er det for barn i vekst!

Filippa og Sokrates har fått tran siden de var små, men ingen av dem har vært spesielt overlykklige når jeg har kommet med spiseskjeen. Tvert i mot.

Derfor er det en lettelse for både store og små at vi har funnet et alternativ som ikke smaker vondt. Vi har til og med funnet noe som er godt! Sokrates tror det er godteri.

Vi bestiller produktet på nett og det går under navnet HappyMe Chewable Calamari Omega-3! En gelépute om dagen er nok, og inneholder den anbefalte daglige dosen av omega 3 for barn.

Uten sukker, med en god smak av sitrus og jordbær, og ingen dårlig ettersmak. Og om du ikke skulle være enig i det, får du faktisk pengene tilbake. Smaksgaranti med andre ord!

Om du bestiller familieabonnement får du 20% avslag på pakke nummer to. Det er ingen bindingstid på abonnementet og produktet blir levert rett hjem i postkassen.

«Barnslig godt – for deg som ikke liker tran»

Funkygine tester happyme 1

Foto: Egmont People

Funkygine tester happyme 2

Foto: Egmont People

Funkygine tester happyme 3

Foto: Egmont People
 

Bestill eller les mer om HappyMe Chewable Calamari Omega-3 HER

Jørgine"

Bestill HappyMe Chewable Calamari Omega-3 i dag og prøv du også!