Enkelt og greit - rett hjem i postkassen!

De fleste småbarnsforeldre sliter med å få tiden til å strekke til. Vi skal hente i barnehage, på skole, kjøre til og fra trening, trene selv og ikke minst gjøre ukeshandelen og lage sunn mat fra bunnen. Da er det greit med noen enkle løsninger som kan gjøre hverdagen lettere - er det ikke?

De omega-3 tilskudd som finnes på markedet i dag, har ulikt innhold og anbefalt dosering av omega-3. Mens noen anbefaler både 2 og 3 stk hver dag, trenger du bare gi barnet ditt én HappyMe gelépute per dag. Dette er fordi HappyMe Chewable Calamari Omega-3 har en høyere konsentrasjon av de viktige omega-3 fettsyrene DHA og EPA per gelépute, noe som betyr at barn kun trenger å ta én gelépute om dagen. 
I tillegg så passer vi på at du ikke trenger å huske på omega-3 til barna i det hele tatt. Vi leverer fersk omega-3 rett hjem i postkassen hver 6. uke, slik at du alltid har fersk omega-3 tilgjengelig. I tillegg smaker geléputene så godt, at de fleste barn vil huske på å ta den selv!

"Super fornøyd med produktet! Her i huset var den eneste utfordringen og lære barna at det bare er en om dagen og ikke flere!"

Maria Ø

"HappyMe er perfekt med småbarn. Vårt barn synes det smaker som godteri, og spør selv etter å få en HappyMe. Perfekt i en travel hverdag hvor man i blant kan glemme å gi."

Vibeke A

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 selges som abonnement, men har ingen bindingstid så du er fri til å endre ditt abonnement når som helst. Vi har også smaksgaranti så du trygt kan bestille første pakke for å la barna smake. Dersom de ikke liker smaken, kan du returnere pakken og få pengene igjen. Enkelt og greit - rett hjem i postkassen. 

Bestill HappyMe i dag!

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 inneholder omega-3-fettsyrene DHA og EPA, vitamin D og E. Én pute dekker behovet av den essensielle fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på hjerne*-, syn*- og hjertefunksjonen*. Bestill i dag fra kun 199, - (u/porto).

*Dokumentert effekt ved 250 mg DHA per døgn. 
**Dokumentert effekt ved 250mg DHA og EPA per døgn.