Dette er HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er basert på en unik og bærekraftig omega-3 kilde fra calamari. Den er spesielt rik på fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen. I tillegg inneholder den de viktige vitaminene E og D.

Norske barn spiser ikke nok fisk i hverdagen, og derfor bør man gi tilskudd av omega 3. Det finnes flere slike tilskudd på det norske markedet, men HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er det eneste omega 3 tilskuddet basert på olje fra calamari. 

I Norden har vi også lite lys og sol, spesielt i vinterhalvåret. Over halvparten av oss får derfor for lite vitamin D, og et tilskudd er godt for de fleste av oss.

Les også: Vitamin D og immunforsvaret hos barn

Unik kilde til omega-3

Calamarine® fra blekksprut er en veldig god kilde til de sunne omega-3-fettsyrene DHA, som bidrar blant annet til:

  • å opprettholde hjertets normale funksjon.*
  • å opprettholde et normalt syn.**
  • å opprettholde normal hjernefunksjon.**

Calamari er også unik i så måte at den ikke gir noen vond ettersmak.

Les også: Visste du dette om omega-3.

Hvordan er produktet for deg?

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 har en god og frisk fruktsmak, og har ingen dårlig ettersmak. Pakken du får i posten inneholder 45 geléputer. Siden HappyMe inneholder mer DHA per pute enn de fleste konkurrenter, er kun én gelépute per dag nok for å gi barnet ditt tilstrekkelig næringsrik omega-3.

Hver dagsdose er pakket lufttett for å bevare kvaliteten og folien til hver lille pute er smurt med planteolje for å hindre klebing. Det er altså ikke fiskeolje du får på fingrene, det er planteolje - som du trygt kan smøre på hendene som en lotion.

Den er ikke tilsatt sukker, men er søtet med naturlige søtningsstoffer sorbitol og xylitol.

Hvem står bak HappyMe?

VitaeLab er selskapet bak HappyMe. Vi har solgt kosttilskudd direkte til forbruker i en årrekke, og HappyMe er basert på ingredienser av høy kvalitet fra anerkjente leverandører.

Produksjonen skjer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP), som er retningslinjer som beskriver en god fremstilling (kvalitetskontroll, produksjon og testing) av blant annet matvarer, kosmetikk og legemidler. Dette innebærer at alle steg i produksjonen er standardiserte og at produksjonen følger retningslinjene for internasjonale GMP.

Vi selger HappyMe kun direkte til våre kunder. På denne måten forsikrer vi oss om at du alltid får et ferskt produkt av høy kvalitet. Ettersom du får produktet levert rett hjem i postkassen, vil du heller aldri gå tom for HappyMe. Du kan når som helst si opp avtalen. og det er ingen bindingstid.

Produksjonen av HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er produsert under strenge kvalitetskrav. Vi bruker kun trygge ingredienser av høy kvalitet, fra leverandører som er kvalitetssikret av oss, og hvor ingrediensene er sporbare.

Vår omega-3 leverandør er norske PharmaMarine, en produsent som er sertifisert av Friend of the Sea. Denne sertifiseringen garanterer råvarens opprinnelse og at produksjonsmetoden er bærekraftig.

Vår kvalitetsstyring sikrer at våre leverandører overholder alle standarder og forskrifter. Calamarioljen (Calamarine® gjennomgår en 11-stegs renseprosess før den brukes til produksjon av HappyMe Chewable Calamari Omega-3.

HappyMe er utviklet i Norge og selve produksjonen foregår i vakre Andenes. 

Bærekraftig råvare og miljøvennlig fangstmetode

Matindustrien bruker kun omtrent 25% av blekkspruten. Dette er det vi finner i butikkene som calamari-ringer eller fileter. Resten av blekkspruten blir gjerne kastet. HappyMe bruker råstoffer for å produsere et høykvalitets omega-3-produkt og bidrar dermed til en mer effektiv og god utnyttelse av havets naturressurser.

Fangsten foregår om natten ved hjelp av sterkt lys som lokker blekkspruten opp mot overflaten. Dette hindrer bifangst av andre arter, og denne miljøvennlige fiskemetoden gjør i tillegg at både havbunn og korallrev forblir urørt og uskadet.

Små blekksprut lever dypt i havet langt fra land. Bestanden overvåkes og kontrolleres nøye i løpet av fangstperioden. Blekksprut bestanden er mer bærekraftig enn fiskebestanden og spares derfor ved denne fiskemetoden. Blekkspruten lever et kort liv (i snitt 1 år, og er voksen allerede etter 6 måneder) og både vokser og reproduserer seg veldig raskt sammenlignet med fisk. Faktisk kan de legge så mange som 200 000 egg!

Fangsten utføres hovedsakelig av lokale fiskere og er dermed en ressurs for lokalmiljøet i det respektive landet.

Les også: Bærekraftig bruk av havets ressurser

Bestill HappyMe i dag!

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er ett barnslig godt omega-3 tilskudd! Så sikre er vi på den gode smaken at vi har en smaksgaranti! Bestill i dag fra kun 199, - (u/porto), og dersom barna ikke liker smaken - får du pengene igjen!*

*Garantien gjelder den første forsendelsen, og vi returnerer ditt utlegg kr 199,- (én eske) / kr 358,- (to esker). Har du ikke betalt fakturaen ennå, slettes orderen. Esken må sendes i retur med tilbakemelding. 

 

Dette inneholder HappyMe

HappyMe inneholder ingredienser med dokumentert effekt på blant annet:

Hjernen
Inneholder omega-3-fettsyren DHA som bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon.**
Hjertet
Inneholder omega-3-fettsyrene DHA & EPA som bidrar til å opprettholde hjertets normale funksjon.*
Benbygningen
Inneholder vitamin D som er nødvendig for at barns benbygning skal vokse og utvikles normalt. 
Immunsystemet
Inneholder vitamin D som bidrar til immunsystemets normale funksjon. 

*Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA og EPA per dag. 
**Den gunstige effekten oppnås ved et daglig inntak på 250 mg DHA per dag. 

Næringsinnhold 1 pute  
Vitamin D3 10  µg 200%*
Vitamin E 6 mg a-TE 50%*
Omega-3-fettsyrer (som triglyserider) 1 pute
Totalt 361 mg
- herav DHA 250 mg
- herav EPA  97 mg
 *Prosent av referanseinntak