Immunforsvaret hos barn

Vitamin D er en viktig nøkkel til kroppens immunforsvar og hjelper med å aktivere det til rett tid.

Les mer

Slik påvirkes hjernens utvikling av omega-3

Omega-3-fettsyren DHA er en viktig byggekloss i hjernen. Den unike strukturen til DHA holder overflaten til hjernecellene smidig og fleksibel og tillater dermed en god signaloverføring.

Les mer

Dette er HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er basert på en unik og bærekraftig omega-3 kilde fra calamari. Den er spesielt rik på fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen. I tillegg inneholder den de viktige vitaminene E og D.

Les mer

Kvalitet og miljø

- Viktig for deg, viktig for oss! Miljø, miljøgifter og bærekraft opptar mange i disse tider. Det opptar også oss, og derfor er vi veldig stolt av å kunne fortelle historien om råvaren i omega-3 oljen i HappyMe, nemlig blekkspruten (calamari).

Les mer

KK har testet HappyMe: Her er dommen!

I regi av kk.no fikk ti barnefamilier teste HappyMe Chewable Calamari Omega-3 i kk testpilot. Hva ble barnas dom? Les mer og se reaksjonene i videoen.

Les mer

Spiser ikke barnet ditt nok?

Barn er avhengige av en jevn tilførsel av energi og næringsstoffer for å vokse og utvikle seg, men mange foreldre føler på usikkerheten om barnet får i seg nok variert og sunn mat.

Les mer

Hvorfor er fisk så viktig?

Hva er det egentlig som gjør at helsemyndighetene til stadighet minner oss om at vi må spise fisk 2 - 3 ganger i uken? Og at den gjerne bør være fet?

Les mer

Hvorfor er omega-3 viktig for barnets syn?

Omega-3 fettsyren DHA er en viktig byggestein i netthinnen i øyet. Netthinnen mottar bilder vi ser og sender signaler videre til hjernen. Funksjonen til netthinnen vil dermed avgjøre hvor skarpt vi kan se omgivelsene.

Les mer

Visste du dette om omega-3?

De fleste av oss har hørt om helsemessige fordeler av både tran og omega-3. Men hva er egentlig omega-3? Hvorfor skal vi spise det og hvordan får vi i oss nok av det? Her er alt du trenger å vite.

Les mer

Vitamin D er viktig for utvikling av barns benbygning

Vitamin D er nødvendig for at barns benbygning skal vokse og utvikles normalt. Barn er i stadig vekst, og mens voksne kun fornyer sitt skjelett ca hvert 7 år, går denne prosessen mye raskere hos barn.

Les mer

Vi spiser mindre fisk og for lite vitamin D

Vi spiser stadig sunnere, men får fortsatt i oss altfor mye salt og for lite fisk, viser Helsedirektoratets ferske rapport om utviklingen i det norske kostholdet.

Les mer

Vitamin E - hvorfor er det viktig?

I tillegg til de viktige fettsyrene DHA og EPA inneholder HappyMe vitamin D og E. Men hvorfor er akkurat vitamin E så viktig?

Les mer

Skolestart - hvorfor skal jeg gi barnet mitt omega-3?

Barn vokser og utvikler seg raskt, derfor er det viktig at de får i seg riktige næringsstoffer som er nødvendig for at kroppen skal kunne vokse og utvikle seg normalt.

Les mer

Derfor er omega-3 viktig for barn i utvikling

Barn vokser og utvikler seg raskt, derfor er det viktig at de får i seg riktige næringsstoffer som er nødvendig for at kroppen skal kunne vokse og utvikle seg normalt.

Les mer

Enkelt og greit - rett hjem i postkassen!

De fleste småbarnsforeldre sliter med å få tiden til å strekke til. Vi skal hente i barnehage, på skole, kjøre til og fra trening, trene selv og ikke minst gjøre ukeshandelen og lage sunn mat fra bunnen. Da er det greit med noen enkle løsninger som kan gjøre hverdagen lettere - er det ikke?

Les mer