Funkygine har testet HappyMe

Bloggeren Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand er allergisk mot fisk og skalldyr, og synes det er utfordrende å tilberede nok fisk til barna sine. Nå har hun og familien testet HappyMe.

Dette er HappyMe

HappyMe Chewable Calamari Omega-3 er basert på en unik og bærekraftig omega-3 kilde fra calamari. Den er spesielt rik på fettsyren DHA, som har dokumentert effekt på flere viktige funksjoner i kroppen. I tillegg inneholder den de viktige vitaminene E og D.

Derfor er omega-3 viktig for barn i utvikling

Barn vokser og utvikler seg raskt, derfor er det viktig at de får i seg riktige næringsstoffer som er nødvendig for at kroppen skal kunne vokse og utvikle seg normalt.

Hvorfor er omega-3 viktig for barnets syn?

Omega -3 fettsyren DHA er en viktig byggestein i netthinnen i øyet. Netthinnen mottar bilder vi ser og sender signaler videre til hjernen. Funksjonen til netthinnen vil dermed avgjøre hvor skarpt vi kan se omgivelsene.

Slik påvirkes hjernens utvikling av omega-3

Omega-3-fettsyren DHA er en viktig byggekloss i hjernen. Den unike strukturen til DHA holder overflaten til hjernecellene smidig og fleksibel og tillater dermed en god signaloverføring.

Visste du dette om omega-3?

De fleste av oss har hørt om helsemessige fordeler av både tran og omega-3. Men hva er egentlig omega-3? Hvorfor skal vi spise det og hvordan får vi i oss nok av det? Her er alt du trenger å vite.

Immunforsvaret hos barn

Vitamin D er en nøkkel til kroppens immunforsvar og hjelper med å aktivere det til rett tid.

Vitamin D er viktig for utvikling av barns benbygning

Vitamin D er nødvendig for at barns benbygning skal vokse og utvikles normalt. Barn er i stadig vekst, og mens voksne kun fornyer sitt skjelett ca hvert 7 år, går denne prosessen mye raskere hos barn.

Bærekraftig bruk av havets ressurser

Bærekraftig bruk av havets ressurser har som hensikt å ivareta nåværende generasjons behov uten å ødelegge mulighetene for kommende generasjoner til å tilfredsstille sine behov. Dette innebærer at artene i havet må ivaretas og havets økosystemer må forvaltes på en fornuftig måte.

Vi spiser mindre fisk og for lite vitamin D

Vi spiser stadig sunnere, men får fortsatt i oss altfor mye salt og for lite fisk, viser Helsedirektoratets ferske rapport om utviklingen i det norske kostholdet.